Werkwijze

 

De sessies van de ergotherapeut duren een half uur tot een uur. De volgende onderdelen komen meestal aan bod tijdens de ergotherapie behandeling. 

 

 

Start

 

Bij de kennismaking brengt de ergotherapeut in kaart welke dagelijkse activiteiten goed gaan en waarbij u moeilijkheden ervaart. Door een gesprek, een test, vragenlijst of een observatie. Er wordt gekeken hoe de activiteiten op dit moment gedaan worden. Dan begrijpt de ergotherapeut hoe u de dagelijkse activiteiten doet en waardoor het wel of niet lukt. 

 

Doelen en behandeling 

 

Vervolgens stelt u samen vast wat uw doelen zijn, wat wilt u bereiken? Samen maakt u een plan van aanpak en gaat u met de ergotherapeut aan de slag. 

Evaluatie en afronding

 

Aan het eind van de behandeling evalueert de ergotherapeut met u hoe de behandeling verlopen is. Als de doelen bereikt zijn wordt de ergotherapie afgerond. Het is goed om te realiseren dat niet alle problemen in het dagelijks leven opgelost kunnen worden. Het kan zijn dat u het hoogst haalbare hebt bereikt en dat de ergotherapeut u niet verder kan helpen. 

Maatwerk in zelfstandigheid 

Bel, app of sms naar: 06 - 214 22 391

Website door: rvwebdiensten.nl